Ny skyttegren

Som de flesta av er säkert känner till så är mitt största fritidsintresse pistolskytte. Jag tränar en hel del och är även med på några tävlingar per år. Den skyttegren som attraherar mig mest är det dynamiska skyttet. Där är det många moment som skall fungera tillsammans. Man mäter precision, kraft och snabbhet. Under 2010 blev ytterligare en gren godkänd inom det dynamiska skyttet nämligen ”gevär”. Man tävlar med gevär eller karbiner.

För någon månad sedan gjorde jag hos en svensk vapenförsäljare en beställning på just en karbin. Vapnet kom till Sverige i mellandagarna och gissa om det blev som en andra julafton. Nedan har jag lagt upp några bilder på pangen och några tillbehör.

Jag har även beställt en del delar som skall bytas ut på vapnet allt för att få det att prestera bättre på skjutbanan. Jag lär återkomma under våren i ämnet. Vidare så har jag nu funderingar på att börja handladda ammunition då det blir rätt mycket billigare än att köpa färdigt i handeln. Som sagt, återkoppling när det börjar bli barmark och träningstillfällen i klubben.

Så här ser karbinen ut

Så här ser kikarsiktet ut

och här en bild på transportväskan

här är även en bild på nya pistolväskan

2 Replies to “Ny skyttegren”

  1. Hejsan, jag sitter och letar efter en pistolväska, men vet inte var jag ska leta, var har du köpt denna väska som är på bilden?
    Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *