Internet hit och dit…

Serverflytt
I slutet av förra veckan så gick det inte så bra att surfa in på softar.se. Det beror på att jag har flyttat servern till ny adress… Det kan initialt gå lite långsammare än normalt, men det ordar sig med tiden.

Bredband
Jag tror det är ungefär sex år sedan som jag fick bredband. Leverantören hette bredbandsbolaget och jag måste säga att det har fungerat över förväntan. Under dessa år så kanske förbindelsen har legat nere vid ett par tillfällen (som jag märkt av). Till min stora glädje så upptäckte jag att det i nya lägenheten fanns ett likadant bredbandsuttag ”a la bredbandsbolaget”. Jag aktiverade så fort det gick och det fungerade riktigt bra i ungefär 24 timmar. I fredags eftermiddag dök förbindelsen och det hoppade igång först i morse. Nu när jag kom hem från plugget så låg den nere igen… hmmm…. Vad är det som händer?
Sabotage eller är det bara så att man inte riktigt fått de nya prylarna i området att fungera som de är tänkta att fungera? Vad vet jag? Men jag önskar och tror att det löser sig med tiden. Under tiden så kör vi bredband via 3G och som tur är så funkar det bra, Tack för det Telia…

Nu är det fikadags… CU

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *