Ripjakt i Funäsdalen

Har i ett par dagar varit uppe och vandrat i närheten av Funäsdalen. I år fick bössan följa med. Syftet med det var att bedriva lite ripjakt. Jag hittade emellertid inte på någon ripa den här gången men det gör naturligtvis inget. Det är upplevelsen att vistas i den underbara naturen som är det viktigaste. Bössan kan ni förresten se i ett äldre inlägg, som den såg ut när jag fick den. http://www.softar.se/?p=1562 För den intresserade så kan ni se att jag byggt om den ganska rejält. Kolla bilden nedan som är tagen under gårdagen.

Vädret var helt underbart. Växlande molnighet, inget regn. Mötte en del trevliga människor på väg ut till jaktmarken som gick samma vandringsled som jag till en början gick. Mötte som vanligt även en massa nyfikna renar, se nedan.

Imorgon bär det av hemåt, tack för den här gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *