Jag är i Funäsdalen

Nu är jag i Funäsdalen, helt själv. För sjunde året i rad befinner jag mig i Funäsdalen. Men det är första gången jag är här på egen hand. De första två gångerna jag var här var det enbart med Linda. Sedan kom Linnea och kort därefter Anton. När vi var utan barn var det naturligtvis enklare. Att vandra med bebisar och barn som knappt kan gå blir lite bökigare även om det går.

I år kändes det som att vi kanske skulle stå över, av flera anledningar. En anledning är att stugan vi har hyrt nu ligger ute till försäljning. Ytterligare ett par anledningar är att det känns som att vi får vänta ett par år tills barnen blir lite större för att vi alla skall få lite större utbyte av exempelvis fjällvandring.

Hur som helst kunde jag inte riktigt hålla mig så jag åkte upp för ett par dagar sedan på egen hand och åker hemåt under morgondagen. Nu är det dags för matlagning. Det blir bruna bönor och korv, något som vi inte äter allt för ofta hemma… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.