Snyggmasten

Skönt med semester men knappast ledig. Linda har åkt ned till mörkaste Småland för att med sina syskons hjälp tömma svärfars hus på alla tillhörigheter. Huset är sålt och de nya ägarna får tillträde om ett par veckor. Skönt på ett sätt men så klart jobbigt på flera sätt.

Hemma behöver man som sagt inte ha tråkigt med att underhålla en tvååring och en fyraåring. Dessutom har jag blivit förkyld så det kan bara bli bättre. 🙂

Igår var barnens farmor och farbror här på besök vilket uppskattades mycket som vanligt. Idag blir det en dag i lite lugnare tempo… tjohej.

Under våren har jag i egenskap av radionörd satt upp en ”liten” mast på tomten för att kunna köra lite radio. Jag är grymt nöjd både med själva installationen och av hur bra det går att köra radio. Totalt från mastfoten upp till högsta punkten på antennen är det ca 18 meter. Se bilden nedan, man ser endast själva fackverkskonstruktionen.

Mast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *