Fixaren

För ett par veckor sedan köpte jag Hemmafixarbibeln av Martin Timell. Jag tänkte att den kommer säkert till användning nu när vi köpt hus. Jag kan starkt rekommendera boken om du är lite nyfiken på att fixa i hemmet eller på tomten. Jag tänker inte ge mig in på någon bokrecension men kan väl säga att jag gillar den skarpt. I boken finns nästan allt om att bygga nytt eller fixa gammalt.

Idag när jag letade i garderoberna efter kläder för fjällvandring (snart dags) så hittade jag lite tröjor som vi fick eller fick köpa på min gamla skola i Sörentorp. Det har nu gått över sex år sedan jag tog min examen. Tiden går ibland ruskigt fort. Tröjorna passar fortfarande lika fint, någon var tom helt oanvänd. Nu är det sovdags… Gnatt…

Hemmafixarbiblen
Den ”grymma” fixarboken

pskolan
Min otroligt tjusiga skoltröja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *