Skåneresa

Sent i lördags kväll kom vi hem från Skåne. Vi åkte i måndags så det blev nästan en hel vecka. Det var som vanligt trevligt att träffa Lindas släkt och vänner. En extrabonus var att det även kom ner släkt från Småland och att vi firade midsommar ihop. Det blev några dagar av både avkoppling och lite småutflykter i Skåne. Vi åkte bl.a. och besökte inspelningsplatsen för barnprogrammet sommarlov som nu sänds från Malmö. Vi hann även med en sväng till Danmark.

När vi kom hem hade jag fått en bok som jag beställt innan vi gav oss iväg, nämligen Stora friggeboken. Någonstans inom mig finns en liten dröm om att få bygga ett hus. Vad är då lämpligare än att bygga ett väldigt litet hus? Antingen så kan man bygga det ute på landstället eller så kan man ju faktiskt bygga en liten gäststuga på vår nyköpta tomt med hus på. Det här är naturligtvis ingen brådska. Man får nog mer se det som en process eller ett framtidsprojekt. Målet för tillfället är i varje fall att läsa och lära mig så pass mycket att jag i framtiden eventuellt för egen maskin kan bygga mig ett litet hus.

Anton badar
Anton stortrivs i poolen hemma hos mormor i Skåne.

Stora Friggeboken
En mycket intressant bok om friggebodar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *