Köpt ett hus

Efter att en längre tid kollat på hus och gått på massor av visningar och varit med på ett par budgivningar har vi nu slagit till och köpt ett hus. Det känns riktigt bra. Det är inte jättelångt från vårat nuvarande boende vilket gör att barnen kan vara kvar på samma dagis som idag och det känns skönt.

Huset ligger lantligt beläget men ändå nära till civilisationen, precis som vi önskat. Nu får vi testa ett för oss nytt boende och se om det passar. Tänker närmast på att vi tidigare bott i lägenhet. Får vi lappsjukan får vi väll flytta in till huvudstaden eller nått liknande. Jag tror att det här kommer passa oss mycket bra.

Den kanske största skillnaden mot idag är att boytan blir nästan dubbelt så stor. Vi får fyra sovrum istället för två. Vi får en riktig tvättstuga, ett garage på nästan 40kvm och en altan på 50kvm. Dessutom en stor tomt och möjligheten att bara kunna gå rakt ut på gräsmattan känns stimulerande.

Huset

4 Replies to “Köpt ett hus”

  1. Grattis till huset! Kul att se ett livstecken här igen 😉

    Perfekt hus för två små barn, och visst är det härligt att kunna gå direkt ut på gräs. Här trivs vi bra i vårt lilla radhus, i Aug är vi bara tre kvar då sonen flyttar hemifrån. Och långt dessutom, han har kommit in på yrkeshögskolan för fiske och jaktguide i Värmland. Mamman har lite svårt, jag måste lära mig att nu är det dags att släppa taget.

    Ha det så gott och njut av det fina huset 🙂

  2. Tjena Karin!

    Ja, det blir nog bra. Lite trångt för fyra personer på 65kvm som vi har idag. 🙂
    Flytta hemifrån… herregud har han blivit så stor. Förstår verkligen att du tycker det är lite läskigt. Låter som ett bra val han har gjort, skulle själv kunna tänka mig det samma om jag var ung… jag menar så klart yngre. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *