Två veckor senare

Det har nu gått drygt två veckor sedan den lille killen kom till världen. Det blev faktiskt en viss omställning. Det var enklare när vi var två vuxna som kunde dela på Linneas behov. Helt plötsligt har vi allt som oftast varsin som vill ha hundra procent. Blir bra när det blir lite vardag med dagis och liknande som kan avlasta något. Med facit i hand kan man nog säga att de här tio extra pappadagarna som man får vid barnets födelse och väldigt värdefulla.

Dagarna innan lille killen eller Anton som han heter kom till världen var jag och investerade i en luftpistol. Jag har länge velat ha en sådan. Detta trots att jag skjuter ”riktig” pistol. Det är ett bra komplement och roligt för hela familjen. Dessutom lätt att ta med sig när det är semestertider och liknade för att på ett enkelt och billigt sätt kunna träna. Nedan en bild på pangen. Den är nästan helt identisk med de Sig Sauer som jag brukar använda på skjutbanan och på jobbet.

2 Replies to “Två veckor senare”

  1. Det där med att ha två barn är betydligt mer än bara dubbelt ”jobb”, jag vet. Men, man är olika, och tiderna är olika. Jag var ju ”supermamman”, har ju tre år mellan mina, och var mammaledig två år med varje. Och, sonen som är äldst fick inte vara kvar på dagis enligt dåvarande regler (vilket jag inte heller ville, jag har alltid velat haft mina barn hemma…). Efter det var KomVux perfekt, jag hade mina barn hemma på halvtid och pluggade kvällar/nätter! Nu har jag två lugna, trygga tonåringar, bra jobb och är nöjd med de åren jag ”gett” mina barn. Nackdelen med att vara hemafru? Pensionen. Den får man spara till nu 🙂

  2. Hatten av för dig och alla andra som pluggar har pluggat med småbarn…puh!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *