God Kväll

Efter att ha genomlidit först en rejäl förkylning och kort därefter en kraftig magsjuka är jag nu tillbaka i matchen. Det känns förbaskat skönt att bara få vara frisk. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är inte roligt med småbarns/dagisbaciller. Linnea är inte riktigt kry ännu eftersom hon sjuknade om i magsjukan så hon får vara hemma i morgon också. Jag kör VAB idag eftersom jag skulle ha jobba natt egentligen. Nåväl till helgen är det jobb igen som gäller… skönt. 🙂

Igår när jag kom till jobbet hade jag fått en ny leksak. En ny radio av modell Sepura. Bifogar en bild nedanför så du kan se hur otroligt vacker den är. 😉

Tror det är fjärde gången som jag byter personlig radio nu. Den här är av senaste snittet med senaste mjukvaran. Upptäckte till min förvåning att det fanns massor av nya talgrupper att utforska.

2 Replies to “God Kväll”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *