AR-15 – Färdig

Nu är den färdig! Nästan ett år efter leverans och nästan 10 000 kr senare så kan jag meddela att min AR-15 är helt klar. När jag köpte den hade jag redan en bild av hur jag ville att den skulle se ut och framförallt hur den skulle vara ”kittad” rent tekniskt och funktionsmässigt. Nu är jag där! 😀

Möjligtvis blir det ny optik när plånboken så tillåter men i övrigt är jag mycket nöjd med själva pangen. Bifogar en bild här nedan där du kan se hur den ser ut. På den övre bilden är pangen helt i original från fabriken och på den undre bilden är den modifierad. Jag provsköt den igår och den kändes som en dröm.

Nu har jag vintern på mig att finslipa lite på skjutbanan men även att börja ladda egen ammo. Sedan är det bara att köra igång till våren med träning och kanske någon lokal tävling.

Nu är det dags att ta fram hårklippningsmaskinen och finputsa lite. Därefter en kopp te. Imorgon börjar jag redan 06:00. Gnatt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *