Skjutbanan

Idag tillbringade jag drygt fyra timmar på skjutbanan. Det har varit lite si och så med träningen den sista tiden och det hade jag nu tänkt ändra på. Jag började med att skjuta pistol. Jag sköt ungefär två timmar. Efter det anslöt jag till några andra klubbmedlemmar som sköt gevär (AR-15). Vi ”sköt i två timmar”. Eller rättare sagt, vi sköt effektivt i en timme och snackade skit i en timme. 😀

Det nya tävlingsavtrycket på karbinen kändes helt underbart och var värt varenda krona. Låg och sköt på 100 meter och fick snabba avfyrningar och täta träffbilder… YES! Säger jag bara. Nu skall jag följa upp med en hel del torrträning för att sedan ösa på ute på skjutbanan senare i veckan.

När jag kom hem hade min kära hustru lagat mat, städat och tvättat samtidigt som hon tagit hand om Linnea. Inte utan att det dåliga samvetet infinner sig en liten stund. 😉

Nästa vecka går vi in i vecka arton. Vi talar nu om Lindas graviditet för er som inte hänger med i svängarna. Jag har börjat kalla den där inne för Lillfjuppe. Linda säger att hon har känt rörelser från Lillfjuppe. Jag kan i varje fall intyga att Linda ser gravid ut igen.

Oj vad törstig jag blev. Får nog gå och hinka i mig lite Pepsi. Jöken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *