Vinterkräksjukan

Idag mår jag bra men igår gjorde jag det inte. Det började med att jag vaknade igår natt och kände mig riktigt konstig. När jag senare vaknade på morgonen fanns där inga tvivel. Jag hade helt klart åkt på årets vinterkräksjuka. För ett par dagar sedan var Linnea dålig och kräktes sex gånger under dagen. Vi och sjukvårdsupplysningen trodde att det var hennes förkylning. Små barn har ju som bekant svårt att snyta sig och snoret/slemmet hamnar i magen och efter ett tag är det vanligt att de kräks upp det. Hur som helst så var det samma kräksjuka som jag fick smaka på igår. Skönt att det är över, det var verkligen inte roligt.

Idag uppgraderade jag karbinen med ett matchtrycke alltså en ny avtryckare. Det är ett trycke som gör att det går lättare att skjuta snabbt skulle man enkelt kunna säga. Man märker även av att det går mjukare att krama av skottet än med originaltrycket. Jag han även med en sväng till skjutbanan för att testa och det funkade kanon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *