Laddbänk

Idag är det söndag och vädret är riktigt gråmulet. Det är verkligen höst ute nu. Det är även den näst sista dagen på oktober månad och vi har precis vridit om klockorna till normaltid.

Linnea är genomförkyld och ligger här bredvid mig och snusar så sött. Hon är verkligen cool nu när hon börjar bli lite äldre. Hon gillar sitt lilla minimöblemang. Imorse satt hon där och ”pratade” med sig själv, det hela handlade om att hon serverade sig själv för att sedan äta.

Linda är i väg och veckohandlar men är snart tillbaka. Om det hinns med idag så skall jag färdigställa laddpressen med tillhörande laddbänk. Bänken skall som tidigare nämnts här på bloggen skall slipas på ett par ställen och dessutom målas vit. Det kommer bli grymt bra.

Utöver det så är jag nästan färdig med montaget av laddverktygen i den progressiva laddpressen. Inte helt enkelt eller självklart hur det skall sitta men det ger sig. Det som känns som lite smålurigt är bl.a. hur djupt kulan skall sitta i hylsan, hur mycket som skall expanderas och krympas i de olika stationerna. Men som sagt, kommer det att ge sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *